Svampskogen


Onyttig lunch....

inte så nyttigt men väldigt gott, efter en stund i skogen och leta svamp...

Höst
En underbar vacker höstdag


Erikslunds nya shoppingcenter

Idag öppnade Erikslunds nya shoppingcenter med 71 butiker. Vi åkte dit tillsamman med typ halva Västerås. Det var egentligen inte så farligt mycket folk. Kul att det finns en del butiker som inte finns i stan. Patrik Isaksson stod på scen och sjung. Cubus hade 40 % rea på ALLA kläder, det var ett bra öppnings erbjudande och mina tjejer ville förstås ha en massa, de fick köpa en grej var resten fick de betala själva, så det vlev inte så mycket, men kön var lika lång för det.

Mina ståltrådshjärtanHär är de hjärtan jag gjorde i veckan.
Tycker de är snygga att ha i ett halsband. Bara som det är eller i ett halsband med fler pärlor.

Solen skiner idag

Idag skiner solen och det gör mig GLAD.
Hösten är här och med den en massa klara färger, när löven ändra färg från gröna till röda, gula och allt där emellan. Jag älskar luften i September den är så frisk att andas in och man känner sig lite piggare ute i september luften.

Sällskap i tvättstugan

Den här söta killen träffade jag i tvättstugan, om det nu är en kille kan ju likabra vara en tjej. Undra hur gammal den är och undra om den upplevt annat än en tråkig tvättstuga.
Jag är inte specielt förtjust i spindlar, men den här var så stor så jag var tvungen ta ett kort på den. Mest att retas med min dotter... :o)


Dansk äppelkaka (æblekage)

Det är över 20 år sen jag åt dansk äppelkaka och mina barn har aldrig smakat det. Så självklart fick vi ändra på det. Så jag letade fram ett recept, gick ner till affären och köpte äpplen och vanlijstång.
Gjorde en god äppelnos och rostade ströbröd i pannan med socker. Sen varvade jag äppelmos och ströbröd i en skål och sist ett lager med vispat grädde.

Kul för barnen och gösterna vi hade att smaka nått nytt och kul för mig att smaka det på nytt. Det smakade helt ok.Vaknade

med ont i halsen, ena örat och snorig  :o( Bläää inte kul alls ju.... Jag som var så glad att jag höll mig frisk när resten av familjen var sjuka och jätte förkylda. Hoppas det vänder och jag inte blir mer sjuk än så här.Skall ner till afärren och köpa ingefära och riva till en stark ingefärte.

     

Ingefära är inflamationsdämpande, skall även vara smärtlindrannde och bra för matsmältningen och en hel massa annat.


MarionettdockaFotodag i augusti, med tema brud. Blev många bra, men även roliga och anorlunda bilder. Här är en av de.

Pysslar med pärlor och tråd.

dsc09005 (MMS)

Pysslar med pärlor och tråd.


Inlägg utan bild

ser så tråkigt ut tycker jag....

Vaknade...

i morse med stans värk i höger sida av ryggen, axel och upp i huvudet och över ögat... Blääää men värmekudde och värktabletter hjälpte en hel del  :O) Men ska nog inte sitta still vid datorn för länge åt gången... Så ut i solen och gå en promenad med en av vovvarna kanske är en bra idé. Vädret är hel knasigt för tiden så man vet inte om det är sol, grått, regn eller annat.

Igår satt jag i solen och drack kaffe, det var så varmt, som en härlig sommar dag och innan det gått tio minutter var det grått och regnet bara vräkte ner. Men jag hoppas solen håller i sig idag :O)


Promenad med Eragon

dsc08995 (MMS)

Promenad med Eragon


Håller tummarna

och hoppas att det en dag kommer ett läkemedel eller annat som kan minska min smärta och min trötthet.

Sveriges Fibromyalgiförbund har lagt ut en artikel Hopp om nytt läkemedel   :O)

Pyssel

Jag är en person som älskar att pyssla och jag gör det så ofta jag kan, orkar och har tid. Helt konstigt faktisk att jag inte har lagt ut något av allt jag gjort. Självklart skall jag har en katagori på min blogg som heter pyssel

Jag börjar med att lägga ut en liten tavla som jag gjorde till min väninnas lilla flicka när hon kom till världen.


Gnäll

Har bestämd mig för att skapa en katagori som heter gnäll. Där jag kan gnälla av mig när det behövs, för det behövs faktisk ibland.

Börjar med att säga att jag är så förbannat trött på att vara trött...........

Uppdatera hemsida

Uppdatera min hemsida och gör lite ändringer och jösses vilken tid det tar, men skönt att jag har kommit igång med det, för det skulle ha gjort för länge sen. Får se när jag blir klar med den.

Gå gärna in och kika och tycka till om ni vill.


http://anne-lene.se/

En härlig dag på stan med min söta dotter
Först kollade vi runt på stan, sen gick vi och satte oss på ett mysigt cafe och åt lunch och drack en god kopp latte. Efteråt gick vi en promenad i gamla stan, jätte mysigt, vädret var fint och soligt. Sen shoppade vi lite innan vi åkte hem. Det var eb härlig fredag eftermiddag.

På stan med min dotter

 

en trevlig dag på stan med min dotter som har studiedag

Jag testade lägga ut bilden med mobilen när vi satt och åt lunch, men bilden vill bara ligga ner... Tråkigt den inte går att vända, men då vet man det.