Min vackra väninna och hennes stiliga man
Äntligen var det dags för den stora dagen och tänk så underbart det är att se min älskade väninna bli gift.

Saphira

Idag var vi på återbesök hos veterinären. Saphira fick sin sista medicin förra tisdagen, och redan i helgen började hon bli sämre igen   :( Så idag tog de nya prov, denna gång för att kolla bukspotkörtlen. Detta prov skall skickas till USA och det tar ca 3 veckor innan vi får svar. Hon skall börja ta medicin igen, samma som förr, men denna gång i 3 veckor så är det bara att hoppas att hon blir bra. Hon har iaf  gått upp i vikt, 100 g :o) Hon hade ju gått ner 200 g.

Saphira

Saphira mår bra, är pigg och glad. Så nu är det bara att hålla tummarna. Hon fick sista medicinen i tisdags. På onsdag skall vi på återbesök hos veterinären. Jag har fortfarande inte fått svar på proverna de tog förre tisdagen. Eftersom hon när hon var sjuk har varit bra ibland upp till en hel vecka så är jag ju fortfarande orolig att hon skall bli dålig. Så jag ser fram emot åter besöket.

FilipVist är han söt?

Sovande humlor....


Himlen brinner!!!


Lite uppdateringar

Lite uppdateringar om Saphira.
Vi åkte till djursjukhuset och de tog nya provar och gav henne dropp, efter några timmer (4-5) åkte vi hem igen med en lite piggare och gladare Saphira. Hon var riktig duktig på sjukhuset. De stack henne fyra gånger innan det blev rätt och hon sa inte en ljud. Nästa morgon åkte vi tillbaka till djursjukhuset då vi hade tid för ultraljud.
Fast vi hade en tid var det låååång väntan, men äntligen var det våran tur och jag var lite nervös för att de skulle upptäcka obehagliga överraskningar, men som tur fanns inger sånna. Men en kraftig inflamation i grovtarmen och en mindre infalamation i tunntarmen. Men magsäck, njura och lever såg fina ut. Vi fick recept på antibiotika och skall på återbesök om två veckor. Vi hållar tummarna för att hon är bra då, för annars kan det vara problem med bukspotkörtlen. Den lilla stackarn har gått ner 200 gram och det är mycket när man bara väger 2 kg. Men eftersom tarmen inte är bra tar den inte upp näring som den skall fast hon äter bra. Ja de dagar hon har kräkits äter hon förstås inte, men sånna dagar har det bara varit nåra få av på 2- 3 veckor iallt har varit dålig från och till i 4 veckor.
Jag tycker att Saphira verkar gladare och piggare, hon vill helst busa hela tiden   :o)


Bilden är tagit med en mobil, därav dålig kvalitet.

Saphira

Saphira mår dåligt igen  :( Hon har kräkits flera gånger i förmiddags och mår riktigt dåligt. Det är konstigt, hon har mådd så bra och vait riktig pigg. I torsdags fick vi svar på proverna och de visade at hon har en infektion, men de vill veta vilken innan de behandler. I morgon förmiddag har vi tid till ultraljud. Hoppas att hon blir bättre annars måste vi åka in med henne redan idag.............