En riktig sommardag 30 juli


Kvällen den 29 juliHade en super trevlig kväll igår, med ett gäng tokiga tjejer  :O)
Trots min värk igår så hade jag jätte trevligt. Skrattade så tårana rann. Drack goda drinka och åt ost, kex, skinka oliver mm. Sen gick vi ut på krogen ocgh skrattade lite till och dansade till bra musik. Vi gick hem vid midnatt, kändes ganska skönt att vara hemma tidigt. Tack för en trevlig kväll <3


Trött och ont....

Jag har dagar med mycket värk och har lätt vid att känna mig ganska låg. Det är svårt att vara glad och skratta när det inte går att göra vad man vill. När huvudet gör ont. Tror jag skäms för att inte alltid vara pigg och glad. Varför gör jag det? Måste man alltid vara pigg och glad? Jag har förståelse för om andra mår dåligt eller inte alltid är pigga och glada, så varför är det så svårt att acceptera hos sig själv. Vist det är trevligare med pigga och glada människor, men alla har sina dagar. Jag önskar bara att jag var pigg och kunde göra iaf det mesta av allt jag så gärna vill. Jag längtar efter att arbete och jag vill göra så mycket vid mitt hem. Jag blir frustrerat och arg när jag inte har ork att göra det jag vill. Jag är en pigg och glad tjej inuti… Blir galen på tröttheten som tynger ner mig.


Torsdag 28 juli 2011

Idag kom Rosanna hem till mig med sin lilla son Gabriel, världens sötaste lille kille. Vi skulle fotografera honom ute. Det var molningt och tryckande värme ute och då och då kom det lite regn, men blev aldrig mer än bara några droppar. Gariel var nyfiken på allt runt omkring, men blev en hel del bra bilder.Efter vi hade fotograferat gick vi till affären och Rosanna köpte grönsaker och dipp. Sen satt vi ute i kvällssolen på altan och dippade, jätte gott och trevligt

 


Jag och min härliga dotter  <3Vist ser det gott ut?


Vi tände ljus för Verner

Vi cyklade till Badelunda kyrka för att tända ljus för Verner. Verner var min pappa trots att han inte är min biologiska far. Jag har känt honom sen jag var 5 år och hans barn är som mina bröder.

Vi cyklade längs med skogen genom gårdsplatsen till en bondgård och vidare mellan åkarna. Solen värmde och det var en härlig känsla av riktig sommar. Inne i kyrkan var det härligt kyligt och alldeles tyst. Jag älskar den lugna fridfulla känsla som jag tycker alltid finns i en riktig kyrka. När jag skriver riktig menar jag en gammal kyrka och inte en modern kyrka som mest känns som en stor lokal.    Vi tände var sitt ljus och stod en stund och lätt tankarna om Verner fylla oss. Vi kommer alltid att minnas honom med glädje och han kommer alltid finnas i våra hjärtan.

 

Vila i frid Verner Larsen 12-04-1931 – 18-07-2011 <3


NorgeDet är fruktansvärt det som hänt i Norge… Jag tänker på de stackars familjer som mistade sina kära och de stackars ungdomar som överlevde men som var med om nått så fruktansvärt. Eller det är fel att säga att jag tänker på de. Jag försöker nog att inte tänka för mycket på det som hänt. Jag skickar de en snabb tanke då och då och hoppas att nåt sådan aldrig skall få hända igen.


Igelkott

Hundarna upptäckte en igelkott utanför altanstaketet…. En jätte stor som försökte hitta lite skugga bland grenar och blad. Den låg lite på sidan… Ohhh så söt tyckte jag och min ena dotter hämtade lite hundmat till den. Den stack ut näsan och tog maten i munnen och knaprade. Min andra dotter kom och frågade vad vi gjorde och tittade ner. Usch va äckligt TA BORT den mamma sa hon. Ja vad skall man säga alla är vi olika…. 


Fyndat

Som ni säkert har hört eller läst så har onoff gått kk och har därför utförsäljning på 50% Jag cyklade till onoff igår och tänkte kolla om det fanns nått att ha. Det var stortsett tomt i loklane, bortsett från tomma hyllor bord mm. Men på ett bord i en kartong låg det två styck filter till en quick and hot vatten kokare. Normalt pris 100 kr st nu såldes de för 25 :) Jätte bra eftersom jag har en sån vattenkokare som inte har fått nytt filter på länge så jag köpte både filter och känner mig ganska nöjd.