RäkkryssningLite bilder från en trevlig räkkryssning ute på Mälaren.Min yngsta dotter

Trött chihuahuaDenna lilla pojk hälsade vi på för kanske en månad sen, han tyckte det var kul att få besök fast det tog på kräfterna. Han kunde nästan inte hålla sig vaken. Tyckte bilden är så kul, han nästan ramla baköver så som han sitter  :o)
Det kanske är svårt att se på denna bild, men han har ett hjärta i pannan. Gulligt tycker jag.

Idag

Idag mår Saphira ganska bra, ingen diare ingen blod. Vi har varit hos veterinären och tagit en massa prov och skall få en tid nästa vecka till ett ultraljud. Konstigt att det kommer och går, ena dagen är hon jätte dålig nästa jätte bra och sen efter några dagar dålig igen...... Jag önskar att hon skall bli bra snart, min underbara lilla söta hund.

Saphira

Saphira mår inte bra  :o(
Känns så jobbigt, vill att hon skall bli bra igen.
Har blivit jätte dålig i magen och blöder och kräks.
Och vad gäller veterinären så tycker jag att de hela tiden säger om hon blir sämre, men halå hon är sämre och ändå så fortsätter de med behandlinger och vill jag börja undersöka henne och få en diagnos så kan vi få en tid på fredag.
Grrrr jag är arg och ledsen och orolig.
Sen felmedicinerade de henne också, så jag vet inte om jag liter på de, eller har fortroende för deras bedömningar.

Medicinen

Saphira blev sämre av medicinen, kräktes flera gånger. Så nu har hon fått ny medicin, som hon inte har börjat på än. Hon får dietmat, en tesked ger jag henne varje halvtimme. Men hon är hungrig och har piggnat till så jag är så glad hoppas det fortsätter så. Det är hemsk att se henne må dåligt och inte vara den glada lilla tjej som hon brukar vara. hon har aldrig haft problem med magen förr. Undra om det beror på att hon fick ett annat foder än vanligt i två, tre veckor om det kan förstörre hennes mage så, eller om hon hart ätit något. Hon brukar äta allt möjligt utan att bli dålig.

Saphira mår inte bra.......

Saphira mår inte bra. Hon har varit lite dålig från och till de senaste två veckorna. Veterinären tror det är magkatar. Hon har gått på diet, men idag blev hon sämre, hade mycke magsmärtor :( Var hos veterinären idag och fick magsårs medicin till henne. Tabeltterne är stora och hon vägra ta de. Jag stoppar ner tabletten i halsen, stänger munnen och stryker på hennes hals, tillslut svälger hon några gånger, men tabletten är kvar ändå.
det gör ont i mig att se henne må dålig och det är jobbigt att inte veta vad som är fel. Hoppas att medicinen hjälper så hon blir bra igen.


Brud 2008


Denna bild är inte från ett bröllop utan från bilder på den blivande bruden till en almancka till den blivande man.
Jag gillar bilden mycket. Vad tycker du om den?

Mitt nya kökHär ser ni en del av mitt nya kök.... Tycker själv att det blev super fint och att min man är såååå duktig.
se här hur det såg ut för några veckor sen.
Vad tycker ni?

Flera bilder på Emelie


EmelieI torsdags var jag ute och fotografera Emelie och det blev jätte många fina kort.