Föreläsning. Våga vara

Måndag den 21 april var jag och en väninna på föreläsningen Våga vara med Jana Söderberg Hon var riktig bra och jag kan rekomandera er att gå och lyssna på henne, eller köpa hennes böcker Våga vara eller Sluta jämföra dig med andra.

Brukar du gå på föreläsning ? Isåfall vilka föreläsningar, om du vill berätta ?

Saphira 1 år

Saphira 1 år

Vi satt på alltan och fikade. Saphira fick sitta på bordet  :o) Först verkade hon misstänksam trodde säkert vi skulle ta fram klotången, hehe, men när hon förstod att inget otäckt skulle hända så njut hon av uppmärksamheten och fikat..........

Saphira solar
Saphira solar.......
Saphira älskar sol och värme.

Vädret 21-04-2008

Vädret 21-04-2008

Nu är det vår  :o)  Helt underbart.

Underbart väder

Hundutställning

Hundutställning

Bilden säger väl det mesta.........

Tyra

Här är en bild på Tyra, från när jag var i Göteborg, hon är granne och kompis till Rudolp.

Vist är hon söt?
Tyra

Hon är inte bara söt hon är smart också...... hahaha   :o)

Tyra

Rudolph & Saphira igen

Rudolph & Saphira igen


Saphira och Rudolph

Torsdag den 10 april hälsade jag och Saphira på Rudolph & hans matte Eva. Det var ett härligt vårväder och hunderna busade pågården. Även lilla Tyra kom ut och busade.


Saphira & Rudolph
Saphira


Dagens väder 9-4-2008 Riktigt aprilväder

Dagens väder 9-4-2008 Riktigt aprilväder

Snö

Idag har det varit grått och blåsigt och därför kalt kalt kalt och de senatse timmerna har det snöat  :( Men bara med en massa små flingor som inte ligger kvar på marken........ Jag vill ha sol och värme ingen snö.

Hemsida

Nu har jag uppdaterat min hemsida  :o)  Det ligger alltid bilder och vänter på att bli lagt ut på hemsidan.

Gå in och kolla här och lämna gärna en komentar i gästboken.

Göteborg

På torsdag skall jag åka til en kompis, på vägen dit skall vi stanna till i Göteborg, min man skall på jobb möte. Min fråga är om någon har tips på vad jag skall göra i Göteborg när jag har min lilla hund med mig? Det går ju inte att shoppa eller gå på resturang eller cafe. Finns det något hundcafe kanske? Eller någon bra park?


Söndag

Idag regnade det när jag vaknade.Nu har det slutat att regna men det är grått och fuktigt ute.Jag var ute och gå promenad med Saphira och min kompis och hennes hund, det var ganska skönt ute fast det inte är sol, men det blåser inte och känns ganska frisk i luften. Inger planer för idag, bara ta det lugnt.

Saphira

Saphira

Lördag

Idag är det ett underbart solskensväder, hoppas det håller i sig heladagen. Det är över 10 grader varmt. Man märkar verkligen att det är vår nu. Gården är full med barn som lekar. Fjärillarna dansar i solen och Saphira vill helst vara ute hela tiden och jaga småflugor mm. Hoppas ni ala får en underbar dag.

Huvudvärk ;(

Idag har jag haft huvudvärk och ont hela dagen, inte kul alls.......

Lite bilder jag tog i helgen

Sanna

Sanna

Sanna med blomma

Roedeers cheerleading

Min yngsta dotter träner cheerleadning, deras grupp heter Roedeers. Den 16 mars tävlade de DM i Uppsala, (senior B) De kom på tredjeplatesen och kom vidare till SM  :o) 

På youTube finns det två film med de, här är länkerna.

http://www.youtube.com/watch?v=mVPcLrfR3Vw

http://www.youtube.com/watch?v=cYJ_ZbnASnE

Lite bilder från påsken

jag och moin kompis lekte med kameran, här är lite av bilderna vi tog.

Sue och A-L

A-L x 2


Vädret 1:e april 2008

Vädret 1:e april 2008

Underbart väder

Idag är det ett helt underbart väder. När jag gick för att jobbet idag tyckte jag att det var kallt, men när jag gick hem var himlen blå, solen värmde. Det är busiga fjärillar som flygar runt och retas med Saphira, hon vill jätte gärna jaga de. När jag kom hem efter att ha jobbat gick jag en promenad med Saphira och när vi kom in, gick vi ut i trädgården där jag fortsatte med att göra fint i rabatten. Jag har gjort lite åt gången när vädret varit fint, och fast jag har jätte ont i dag så kunde jag inte låta bli, Blir på bra humör när det är så härligt ute, trots värken. Får se hur jag känner mig i morgon  :o) Gick i t-shirt och svettades. I skuggan på andra sidab huset är det 11 grader varmt, det låter ju inte så varmt, men det är mörk skugga där och intevarit någon sol på flera timmer, i solen måste det var minst 20 :o)

Skönt att det går att använda bloggen igen fast den inte är flyttat än.