Läste ett inlägg på en blogg

Jag läste idag ett inlägg på en blogg, som beskrev mina tankar och känslor om min värk och min vardag, så bra så man skulle tro att det var jag som skrivit de.

inlägget hitter ni på mysminas blogg  http://mysminea.blogg.se/2011/august/besvikelse.html#comment

Tjejerna bloggar

Mina barn bloggar och det är så kul att läsa tycker jag…. I perioder är de lite dåliga på att uppdatera men vad skall jag säga, själv är jag ju hopplös när det gällar att uppdatera bloggen.

Adressen till deras sidor är http://theina.se och http://mjaaos.se

Min Izabella :) som är min exmans dotter har också börjat att blogga http://fashionstreetstyle.devote.se/

Jag tycker det är kul att följa deras liv på deras blogg.

Adresserna står även till höger under länkar


Värk

Det här är ju min blogg där jag får skriva vad jag vill. Normalt tycker jag att jag är ganska positiv eller försöker vara i alla fall och jag vet att saker inte blir bättre av att klaga eller tycka synd om mig själv, men just idag så tänker jag ändå skriva ner mitt gnäll.

Jag är så förbannat trött på att jämt ha ont. Jag vaknar med värk i kroppen mest i arma och axlar, flera gånga per natt, som tur är en del nätter bättre än andra. Jag vaknar på morgonen och är stel, trött och med värk i rygg armar händer, alltid i händerna, också de bra dagar. Det känns jobbigt att vakna och stiga upp även om jag vet att värker avtar och likadan stelheten när jag varit uppe en stund.

Jag får ont i ryggen av att stå lutat över köksbänken och göra mat. Jag får ont i rygg och handled av att dammsuga. Tvätta några maskiner i tvättstugan tar helt slut på mig och min rygg känns som den skall gå av. Ja listan är lång och jag kan ju inte sitta här och gnälla hela dagen. Ibland är jag bara såååå less på att inte vara pigg glad och värkfri. Glad kan jag vara men pigg, jag är så förbannat trött för jämnan och det är faktisk värre än att ha ont. Värken kan man liksom bita ihop och låtsas att man inte märker, men tröttheten dra mig ner Bläääää Jag vill vara piggelin, dansa runt och sjunga städa och göra fint skratta och ha kul och orka och klara av att ha ett ordentligt jobb och tjena ordentligt med pengar. Jag vill jag vill jag vill så mycket har inte tid ha ont och vara trött………… Men en dag så vänder det, det har jag bestämd och som tur är har jag trots värk och trötthet många underbara dagar  :-)


Sommaren

Känns som sommaren går så fort och tiden bara försvinner… Jag funderade över vad jag har gjort denna sommar som jag kommer att minnas? Att ekonomin inte är som man vill, ska det hindra en i att ha en underbar sommar? Nej jag tror inte det. Att vädret inte är perfekt, skall det vara ett hinder? Det är mitt ansvar att se till att ha det underbart och det går verken att skylda på väder eller penga, vist är det enklare att göra saker när man har bra med penga och självklart är det skönare om solen sken varje dag.  Picknick behöver inte vara dyrt om solen skiner… I dåligt väder kan man väl bjuda hem kompisar eller mysa i soffan med barnen och titta på film, men göra lite extra för att det inte bara skall kännas som en tisdag kväll.  Sen är min värk förstås ett stort hinder, ibland känner jag mig helt slut, med värk och orken är långt borta. Men jag bestämde mig för att försöka ta vara på nuet och på sommaren och umgås med mina barn och mina nära och kära och göra saker jag har lust med. Med det i tankarna så fick jag några trevliga och mysiga dagar, med små utflykter.
Bildredigering

Jag har inte uppdaterat min blogg som jag ville för jag har suttit och redigerat bilder och det är bara så kul... Tyvärr har jag ju inte en kropp som är gjort till att sitta still vid datorn så det får bli många pauser och jag har även haft en hel del värk. Men jag älskar att fota och redigera bilder så det MÅSTE jag tillåta mig fast det ger värk.

Detta är en bild jag blev klar med idag...


Tekninkens underbara värld

Har fortfrande en hel del krångel med mina tekniska prylar så det har inte blivit av så mycket fotoredigering, uppdatering av hemsida eller blogg, men det har även varit en del trevliga utflykter och jag hoppas att jag får tid att lägga ut lite bilder på bloggen, från de olika upplevelse jag har haft.

Kiropraktor

Idag var jag hos kiroprakor för förste gången i mitt liv. Det var en intresant upplevese faktisk. Jag vet ju att jag har ont och är stel och har låsningar. Han reagerade direkt på att jag var sne (hmmm....) knäckte till mitt bäcken. Min bröstrygg och mina skulder fast skulderna gav bara ett litet klick ifrån sig, men bäcken och bröstrygg lätt rejält. Eftersom jag tycker det är sååå obehagligt så fick han inte knäcka min nacke, en annan gång när jag är mer van. Har tre låsningar i nacken, så jag måste låta honom fixa till den. Efteråt var jag mycket mera rörlig. Kunde sträcka mig 10 cm längre ner mot golvet. När jag kom hem kom tröttheten, jösses va trött jag blev. Har ny tid nästa vecka.  

Fotografering på Tidö slott

Har varit och fota två härliga tjejer (en mamma tjej och en dotter tjej) När vi kom till Tidö slott började det att regna men slutade på en gång och när vi var klara och på väg till bilen öppnade sig himlen. Tror vi hade vädergudarna på vår sida. Trevligt var det och jag tror det blev en hel del bra bilder :O)


Teknikens underbara dag or not

Idag besämde jag mig för att uppdatera min hemsida som jag har behövd höra väldigt väldigt länge. Har en hel del porträtt bilder som skall läggas ut... Men datorn krånglade och allt krånglade nu flera timmer efter fortfrande vid datorn så är hemsidan fortfrande inte uppdaterat  Grrr.... och felen på datorana (för det är både den stationera och den bärbara) är fortfrande inte fixade... Ny instalation eller en helt ny dator... inga penga och ingen lust, inte kul   :o(


Eragon mår braEragon mår bra igen. Han fick  vatten och kokta ris ett dygn. Här ligger han och gnager ben.

Eragon


Eragon hoppade upp på bordet igår morse och åt ur Bregott paketet  :O(  Och spydde hela dagen igår. Gul oljig galla som luktar värsta kräklukten, bläää och synd om min lilla vovve. Har tvingat i honom vatten så han inte ska bli uttorkat… Han är fortfarande inte bra men har get honom lite kokt ris idag och hoppas att han inte spyr upp det. Han är så hungrig så han ser ut som han skulle kunde äta sin mat skål. Men lite i taget under dagen och så håller vi tummarna för att vi inte behöver åka till veterinären och få dropp. Kan tillägga att jag pratade med Strömsholm igår kväll.