Torsdag 19:e maj

Idag har varit en blandat dag. Först var jag hos min kompis som är hemma från jobbet en vecka efter operation. Satt på hennes balkong i solen och drack kaffe och väntade på att min goa dotter Melissa skulle bli klar där hemma.

Melissa och jag åkte till Vallby friluftsmuseum. Jag tog en massa bra bilder på henne som jag inte hunnit redigera än.

Sen var det Brf. årstämma, inget roligt göra, var rena sandlådan, där ungerna kastade med sand. Tråkigt. Detta var förstås bara några, eller nån. Men det är ett år kvar till nästa årsstämma så bara att skaka av sig och gå vidare. Vi som sitter i styrelsen vet hur mycket vi jobbar för föreningen, med nästan inget betalt, så det är tråkigt när man ska behöva försvara och nästan känna sig som bovar.

Men en ny dag i morogn med mer fota   :)  KUL

Godnatt, nu skall jag krypa i säng  

En bild från idag som min dotter har redigerat....


Tränat....

Kom nys hem från träningen. En timmes dans pass, denna gång med vikter och sen en timmes yoga. Min äldsta dotter Melissa var med och träna idag. Kul att ha henne med. Hon var diktig på dansen. Tror inte yoga var nått hon tyckte om. Jag är inte mycket fr yoga heller. Jag är stel och har ont över allt, så sträcka ut och hålla kvar en längre stund i samma position, är inte lätt, det är smärtsamt och jobbigt. Beror nog på min fibromyalgi. Men ibland har jag tagit ett yogapass efter dansen för då är man så varm och mjuk. Fast denna gång var det för att Melissa ville prova.

17 maj 2011

Oj vilket tråkigt väder. Grått och trist och regn regn regn...
Är säkert bra för växter och träd, men jag vill gärna ha lite värme och sol.

15 maj min mors födelsedag

Idag har vi haft en ganska lugn och trevlig dag. Fast det har varit folk här det mesta av dagen. Min mor fyller 78 år. Jag bakade en äppelkaka och vi har fikat   :)Vi hade besök av den sötaste lilla pojke  <3

        

Min helg 6-7-8-9 maj


Jag har haft en riktig trevlig helg, med besök från Danmark på måndagen, så helgen kändes extra lång.
På fredagen åkte jag ner på stan och träffade Bella. Bella är min ex mans flicka. Hon har bott med mig i 7 år och är därför som en dotter för mig. Jätte mysigt att se henne igen. Vi satte os in på Waynes coffee och fikade och pratade


Efter vi fikat gick jag hem till Ylva, som hade dukat upp med ost, kex, frukt och en massa gotti gott gott. Vin och annat goda dricka fans det. In av fönstret sken solen och vi hade riktigt trevligt med babbel och skratt. Vid halv sex gick vi ner på en resturang och skrattade vidare med roligt folk.

Lördag firade vi Lena som fylld år några dagar innan. Hon hade gjort en smakig smörgåstårta. Fick träffa en del av hennes trevliga familj.
Sen var det dax att gå hem och göra sig i ordning till festen ombyta roller  :)  Hur kul som helst. Alla hade lagt ner både arbete och fantasi och förvandlat sig till motsatte könet.

Söndag kom Kia på besök. Roligt att se henne efter så många år, ca 5 år måste det vara.

Söndag kväll fick vi besök av några släktingar från Danmark som vi inte sett på flera år. De hade varit i Stockholm några dagar och ville hälsa på oss på vägen hem. De sov på hotel och kom tillbaka måndag förmiddag och vi åkte till Valby friluftsmuseum, åt lunch och kollade på djuren och de gamla husen. 
Det var riktigt trevligt och på kvällen så grillade vi hemma hos mig. En lång, rolig och super trevlig helg.  

Internationella Fibromyalgidagen....

Idag är det Internationella Fibromyalgidagen.
Ungefär 250 000 svenskar är drabbade av sjukdomen fibromyalgi.
Läs mer om fibromyalgi på www.fibromyalgi.se."

Underbart att det är vår, soligt och varmt


Plötsligt blev det vår och varmt, det var rena sommar vädret redan i april. Underbart och härligt. Jag mår så mycket bättre när det är varmt och jag blir så glad av solen  :-)
Jag älskar våren när allt blommar ut och träden är ljusgrönna.Lite uppdatering om min lchf kost mm

Det var väldigt länge sen jag uppdaterade min blogg, men tänkte försöka komma igång lite igen, vi får väl se hur det går  :-)
Jag har slutat med min lchf diet efter 6 månader, då det inte minskade på min värk. Så nu äter jag som vanligt igen.
Pannkakorna jag skrev recepten på i förragående inlägg, var väldigt goda, även att äta ihoprullad med ost .
Jag tyckte inte det var några problem att äta lchf kost. Det gick att göra bröd, pizza, pannkakor mm som bara med lite andra ingredienser.