Blixtlampor

Det känns som jag var ett litet barn i väntan på julafton...... för jag har beställt blixtlampor  :o) jag har funderat och drömt om det i över ett år och nu hade jag lagt pengar undan och beställt de, ohhh hoppas de kommer på fredag så jag kan fota i helgen.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken fin blogg!

2008-01-23 @ 19:39:01
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: sanna

(:

2008-01-24 @ 01:15:55
Postat av: Sara

Det här är egntl ett svar på ett inlägg du skrivit i en annan tjejs blogg, angående om hundar bajsar revir eller inte. Det är något som jag, förhållandevis påläst, aldrig hört talas om. Däremot kan det hända att hundar plötsligt bajsar eller kissar inomhus eller på sätt de normalt inte gör när de måste förhålla sig till en helt ny miljö eller liknande. De lär sig något i en miljö och om den ändras alltför mycket kan hundens beteende förändras. Brukar normalt handla om flytt eller liknande, men din hund kanske upplever dina vänners hus och deras hund som en otrygg eller ovan miljö. Kanske blir din hund socialt osäker ihop med den andra hunden?

Jag är ingen expert eller legitimerad på något sätt, bör nämnas! Gillar att läsa de senaste hundböckerna bara, och att spekulera i hundars alla beteenden :) Men om du är intresserad av svar på frågan kan du ju maila de duktiga medarbetarna på t ex Hundens Hus och höra om de har några idéer. Vet inte om de svarar på personliga mail, men det är kanske värt ett försök :)

Hoppas det går bra med doggen :)

2008-01-25 @ 00:30:10
Postat av: Annika

Tack :)))

2008-01-30 @ 16:05:52
URL: http://annickahenriksson.blogg.se
Postat av: Eva

Har dina blixtar kommit ännu?
Jag är nyfiken på hur bilderna blir. :o))
Ha de så gott.
/Eva

2008-01-30 @ 16:37:29
URL: http://blixman.blogg.se
Postat av: Anne-Lene

Ohhh ja de har kommit
:o) Det är nog anledningen till att jag inte skrivit här, har inte haft så mycket tid.
Men vist kan jag lägga ut lite bilder. Håller fortfarande på att prova mig fram, ställa in ljus mm. det är nytt för mig, men jätte kul
:o)

2008-01-30 @ 19:16:23
URL: http://tammela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0