Min helg 6-7-8-9 maj


Jag har haft en riktig trevlig helg, med besök från Danmark på måndagen, så helgen kändes extra lång.
På fredagen åkte jag ner på stan och träffade Bella. Bella är min ex mans flicka. Hon har bott med mig i 7 år och är därför som en dotter för mig. Jätte mysigt att se henne igen. Vi satte os in på Waynes coffee och fikade och pratade


Efter vi fikat gick jag hem till Ylva, som hade dukat upp med ost, kex, frukt och en massa gotti gott gott. Vin och annat goda dricka fans det. In av fönstret sken solen och vi hade riktigt trevligt med babbel och skratt. Vid halv sex gick vi ner på en resturang och skrattade vidare med roligt folk.

Lördag firade vi Lena som fylld år några dagar innan. Hon hade gjort en smakig smörgåstårta. Fick träffa en del av hennes trevliga familj.
Sen var det dax att gå hem och göra sig i ordning till festen ombyta roller  :)  Hur kul som helst. Alla hade lagt ner både arbete och fantasi och förvandlat sig till motsatte könet.

Söndag kom Kia på besök. Roligt att se henne efter så många år, ca 5 år måste det vara.

Söndag kväll fick vi besök av några släktingar från Danmark som vi inte sett på flera år. De hade varit i Stockholm några dagar och ville hälsa på oss på vägen hem. De sov på hotel och kom tillbaka måndag förmiddag och vi åkte till Valby friluftsmuseum, åt lunch och kollade på djuren och de gamla husen. 
Det var riktigt trevligt och på kvällen så grillade vi hemma hos mig. En lång, rolig och super trevlig helg.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0