Världens bästa uppfinning

418531-18


Tänk för några veckor sen viste inte jag att denna uppfinning fans. När jag en dag sa till min man att det borde finnas, då sa han att det finns ju redan, så jag gick och köpte en .Tänk så bra den är  :o) och tänk att jag har gått här alla år utan att veta att den fans. Antigen har jag gått med noppriga kläder eller också kastat kläderna. Till er som inte vet så är detta en noppborttagare  :o)

Morgon

Så var man vaken igen  :o) Få se vad det blir av denna dag och hur mycket jag får gjort. Har alltid så mycket jag vill, men när dagen är slut är det inte så mycket gjort. Har ni det också så? Jag skulle behöva längre dygn, både till dagen och till natten. får se om jag återkommer här och sätter in bilder eller skriver lite.

Onsdag kväll

Nu skall jag nog stänga ner här och gå och lägga mig. Alla andra i huset sover.
Saphira sover i sitt lilla hus och gnäller inte längre på natten   :o)
Godnatt.

Saphira

               Saphira

               Vist är hon söt........

Blixt

blixt

En av mina blixt lampor. Det är kul att fota med blixtlampor och leka lite med ljuset. Det är inte helt lätt eftersom jag inte är van att ställa in blixt lampor eller kameran, men tycker nu det har gått ganska bra. Sen blir jag ganska så kräsen når jag håller på med en bild, ju mer jag håller på ju mer kritisk blir jag. Blir blind på det jag gör. Jag menar jag ser kanske inte själv hur bra en bild är för jag är för kritisk till det jag gör. Är ni också så eller är ni alltid nöjda med det ni gör, behöver ju inte vara bilder, kan vara andra saker, tex måla, rita eller kanske sy eller vad man nu har för intresse.

Smakprov

418531-15

Ett smakprov på några av mina nya bilder, på mina barn och min hund.

Blixtlampor

Det känns som jag var ett litet barn i väntan på julafton...... för jag har beställt blixtlampor  :o) jag har funderat och drömt om det i över ett år och nu hade jag lagt pengar undan och beställt de, ohhh hoppas de kommer på fredag så jag kan fota i helgen.

Onsdag

Idag har varit en bra dag, fast jag har haft mera ont än vanligt men det gav sig ite under dagen. Har varit på stan med min 13 åring och shoppat på rean, alltid kul att komma hem med en massa bra fynd till knappt några pengar  :o) Fast vi har även handlat annat som som inte var på rea. Hon behövde nya skor mm. sen hade hon fått flera present kort och pengar när hon fyllde år. Vi åt också på stan och hade riktigt trevligt.

Natte sömn

I natt sov Saphira i sitt lilla hus som är ett hundbur/väska Den är i tyg med fönster på sidorna. Hon har den brevid sin korg i hallen på dagarna. På natten brukar hon sova i sin korg bedvid vår säng, men i natt fick hon sova i "huset" bredvid vår säng, med stängt "dörr". Eftersom hon den sista tiden har vaknat varje natt och tyckt att nu skall vi sluta sova och gnällt och vill ut så var vi tvungna att göra något. Natten till igår testade vi att hon skulle ha tillgång till hela huset på natten så hon kunde sova vart hon ville och avsluttade kvällen med en längre promenad, men hon tassade fram och tillbka, fram och tillbaka och tillslut ville hon ut . Så i natt testade vi då att ha henne instängt, hon gnälde några gånger och jag sa då bara tyst, ibland satte jag ne handen till det  lilla fönster. Hon gnälde aldrig länge, la sig och sov istället. I morse när jag öppnade dörrn till hennes hus kom hon ut och såg så glad ut  :o) Hon som annars inte är till att dra ut ur sängen. Jag kan ju tillägga att hon änner sig trygg i sitt lilla hus, men det kändes ändå lite elakt, så jag är glad att det gick bra.  

Tråkigt väder

Vilket rråkigt väder det har varit idag. Grått, blött ovh trist, skulle tro det var kväll redan när det var morgon. jag blir så trött och lad och trist när vädret är så här. Någon mer som reagera på vädret? I morgon är det kalas mm så det får jag inte ligga på latsidan  :o)

Revir

Jag har en fråga till ni som läser på min sida. Saphira blev rumsren ganska snabbt när hon var liten, minns inte hur gammal hon var. MEN nu har det hänt något konstigt. Vi var och hälsade på min kompis som vi varit hos många gånger förut, skillnaden nu var att min kompis nu har fått en stor blandras valp och den var Saphira inte helt förtjust i eller inte alls förtjust :o) när vi varit där en stund låg det plötsligt bajs på golvet. Jag sa först att det är omöjligt att Saphira bajsar inne, för det händer aldrig, fast min kompis katter bajsar heller aldrig inne och valpen har mycket större bajskottar, så vist fans det en möjlighet att det var Saphira. Nästa gång vi var där låg det bajs igen, så det måste ju vara Saphira. Min kompis tror att Saphira bajsar sitt revir, för det är större än att kissa det. Hon tycker väl att hon var där först :o)
Min fråga är om någon av er har hört om hundar som bajsar revir? Jag har sökt på internet och tittat i hundböcker men inte hittat något.

Onsdag

Ibland känns det som tiden går jätte fort. Jag har tänkt flera gånga att sätta mig här och skriva men sen blev det aldrig av. Jag har också haft ganska mycket att göra och sen har haf varit ganska så trött de senaste dagarna. Julen den är iaf ute ur huset nu, skönt. Saphira har varit lite konstig de senate dagarna tycker jag, ena stunden trött och nästa jätte busig och så har hon vaknat på natten och tyckt att nu skall vi sluta sova och göra roligare saker istället. Gäsp, kanske därför jag har varit så trött  "ler"

Söndag

Vilket underbart väder det var idag. Sol och blå himmel, tror inte jag sett det på flera dagar. Sååå skönt. Fåglarna kvittrade och man skulle nästan tro det var vår. Vilken energi man får av solen, inte bara jag som tyckte, Saphira ville jaga var enda fågel hon såg :o) Fick gamla kompisar på besök idag, som jag inte sett på ca 12 år. När vi satt och pratade och fikade så tänkte jag på att det kändes inte alls som vi inte sets på så många år. Det var riktigt trevligt och jag hoppas inte det kommer att ta 12 år förr vi ses nästa gång   :o)

Ut med julen

Håller på att städa ut julen, inte kul men skönt när det är gjort. Men behöver en paus och har därför satt mig här :o)Har damsugat vardagsrummet rent från barr och innan det så kastade jag forstås ut granen. Nu skall jag gå och dricka en kopp kaffe och se om jag vaknar för oj så trött jag är.


Lördag 12-1-2008

Idag sov vi länge, skönt. Fast inte var man piggare för det. Ute är det trist väder gråt och blöt. Var ute på promenad med Saphira men hon tyckte inte det var roligt med regn, så hon stannade och drog åt andra hållet, hem igen  :o)
Har suttit en stund vid datorn och gjort inbjudningskort till min äldsta tjej som fyller 13 år. Tänk så tiden gå fort. Hon skall ha tjej middag med alla tjejerna i klassen. Vet inte om hon tycker att jag är duktig på att göra inbjudningskort eller hon själv tycker det är tråkigt sen hon tyckte det var bra om jag gjorde de. Men jag tycker det är kul, fast skall försöka att inte sitta så länge vid datorn idag :( Får ont och känner mig lite osocial.

Inbjudan
Hehe ser först nu att bilden är ju helt ihoptryggt, det är originalet inte... där är luft mellan bilderna i brevet.

Höst gren

Höstgren

Lägger ut denna eftersom jag tycker den är fin och jag tycker det skall vara flera bilder än på Saphira, för jag fotar faktisk annat också  :o) 

Bus med husse

Bus med husse

Saphira hjälper med att diska

418531-9

Kväll

Nu börjar jag få kläm på det här med att designa min blogg  :o)
Resten av familjen sittar och tittar på tv, men jag har vist fastnat här. Fast jag har inte suttit här hela dagen/kvällen. Vi åkte en sväng till simhallen och simmade och bastade, skönt. Sen åkte vi och åt pizza (riktig fredags mat)

Wow

Kul. Jag fick länken till http://designadinblogg.blogg.se där jag kollade hur man ändra bakgrund mm. Har satt in en bakgrund som jag skall byta sen, men är på väg till arbetsförmedlingen nu, så jag får fortsätta när jag kommer hem  :o)


Glad hund

Glad hund


En bild jag lekte lite med för några månader sen.
Vist är hon söt?

Naprapat

Idag har jag varit hos en naprapat, för förste gången, eftersom det hr blivit remisfrit. Jag hartidgare frågat min läkare o remis man han tyckte inte det var någon idé. Men eftersom det inte krävs remis längre är det inte min läkare som bestämmer. Det var inte så hemsk som jag hade trodd, jag menar att det gjorde inte så ont som jag hade trott, det var ganska skönt. Men nu efteråt har jag mera ont än vanligt, men det betyder väl bara att det händer saker i kroppen efter behandlingen. Får se hur jag känner mig i morgon. Jag har ont i axlarna, skuldrana, armarna, men efter behandlingen även i ryggen. Seb har jag suttit för länge vid datorn de seaste dagarna och det är ju dumt... som man beddar får man ligga heter det vist.


Kväll

Är hemma igen efter styrelse möte i brf. Barnen har somnat, eller ligger i sängen iaf. Mannen har också gått och laggt sig. Bara saphira och jag uppe. Saphira är min lilla hund. hon tycker jag är tråkig nu som kommit hem och satt mig vid datorn utan att busa med henne. Skall väl lägga in lite bilder på bloggen också. Skulle fortfarande villa byta bakgrund mm. Någon som kan tipsa mig om hur man gör? Jag har varit inne i stilmallen och lekt lite, men blir inte så mycket klokare.

Saphira

Bloggen

Satt länge vid datorn igår och försökte ändra lite på min sida, men bloggen verkade inte fungera för jag fick logga in hela tiden, så till sist gav jag upp. Men har tänkt försöka igen idag.

Förste gången här.

Har nu suttit och titta på en massa fina sidor och undra hur ni gör för att få er egna disignade sidor. Jag kanske lär mig med tiden.....