Veterinär besök

Idag var jag och Saphira hos veterinären för att ta ett blodprov. Vi skall se om hon har danat antikroppar mot rabies, så att hon får resa in och ut ur sverige.
Jag ställde Saphira på vågen och den visade 2 kg .
När vi satt i väntrummet kom det in både hunder och katter, Saphira sa inte så mycket, var lite nyfiken, men blev arg om stora hunder kom för nära henne. Hon är alltid litte kaxig mot storre hundar. Sen kom det in en svart pudel med frisyr. inget illa menad om Pudlar eller deras ägare som frisera och klippar sina hunder. Pudlen hade två långa tofsar på sidan av huvudet, med turkosband som en spiral ner av tofsen. DSen hade den två tofsar som stod rakt upp på huvudet, med samma färgband, som ett sicksack mönster. När pudlen kom in i lokalen reagerade Saphira som hon hade sett ett monster, hon blev antagligen rädd och skällde jätte högt, lite pinsamt   :o)

Inne hos veterinären fick Sahira och jag mycket beröm  :o) För att hon var så duktig och väluppfostrat. (kul att man lyckas med hunden när man inte lyckas med barnen  *ler*) Men Saphira var verkligen duktig och låg snällt på sidan och fick nålen i benet, och inte en ljud sa hon, fast hon brukar vara känslig.
Vi får vänta någon vecka på svarat och hoppas att det är det svar vi vill ha, annars får man väl vaccinäre igen och ta prov igen och det skall gå 120 dagar emellan och blodprovet kostade över 1000 kr........Ja ingen har väl sagt att det är gratis att ha hund  :o)

Kommentarer
Postat av: Eva

Åh va duktig hon är! :o))
Rudolph hade skrikit i högan sky, sist jag var hos vet. på ettårs koll så sa dom att det var hans grej att gnälla och protestera. *skrattar*
/Eva

2008-02-28 @ 22:45:52
URL: http://blixman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0